joi, 10 februarie 2011

Mediasul e liber!


Mediasul respira,Mediasul traieste,Mediasul E LIBER!,NU INGRADITI LIBERTATEA!Nu va intoarceti inapoi.Viitorul este inainte!Nu veniti cu ULTIMA SOLUTIE!Gasiti solutia cea mai buna pentru toti.Noi suntem mandri de MEDIAS.
Si voi,la fel?

1 comentarii:

Anonim spunea...

Protest comun patroni-clienţi pentru salvarea localurilor de noapte din Mediaş

Ceea ce se spera a fi sâmbătă seara un protest fără precedent în sprijinul "salvării" localurilor de noapte din centrul istoric al Mediaşului, nu a fost până la urmă decât un "marş" tăcut al unei mâini de oameni, clienţi fideli ai respectivelor stabilimente.

Ei au răspuns în acest fel chemării patronilor care-şi văd ameninţate afacerile de recenta decizie a Consiliului Local, de limitare a orarului de funcţionare al unităţilor de alimentaţie publică, situate în interiorul zidurilor cetăţii.
Constatând eşecul protestului, organizatorii au declarat că nu vor renunţa la ideea de a "forţa" anularea deciziei legislativului local prin punerea la cale a unor forme de protest diurne şi nu doar nocturne.

Deşi reprezentanţii municipalităţii au susţinut că protestatarii nu au fost decât clienţi care beau pe datorie în respectivele localuri, aceştia şi-au luat măsuri de precauţie pentru ca manifestarea să nu degenereze, postând echipaje de poliţie în apropierea "manifestanţilor". Printre protestatari s-a numărat şi un fost arestat pentru trafic de droguri, Ilie Vasile Lulciuc, cel care încearcă prin toate mijloacele să convingă executivul medieşean să-i acorde autorizaţie de funcţionare pentru barul pe care intenţionează să-l deschidă în incinta fostului cinematograf "Progresul".

În toată această "ecuaţie" a surprins poziţia radicală a parlamentarilor locali care, dând dovadă de ipocrizie, au arătat cu degetul spre autorităţile locale ce au recurs la închiderea la orele 22 (respectiv orele 23 în sezonul estival) a barurilor, restaurantelor şi a discotecilor din centrul istoric al oraşului. Aceştia au uitat însă să menţioneze că o astfel de măsură ar putea fi extinsă în curând pe întreg teritoriul României, întrucât la Comisia Juridică din Senat se află în dezbatere o lege similară.

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MML STUDIOS | MML COMPANY MML STUDIOS - MML STUDIOS | MML STUDIOS