miercuri, 20 iulie 2011

Pregatiri serioase pentru Europa League








Pe cand s-ar fi gandit Mediasul la o asemenea performanta? Stiti despre ce vorbesc : Gaz Metan Medias in Europa League! Multumim echipei, pentru o asemenea mandrie adusa municipiului nostru care parea candva fara suflare!
Dar lasand la o parte pesimismul personal, un asemenea eveniment trebuie organizat la innalta valoare.
"Zis si facut"(cel putin pana in momentul de fata)! Suporterii Medieseni, respectiv Fan Clubul Lupii Negri au organizat azi 20 Iulie 2011 o sedinta pentru ultimele indicatii si discutii de dinaintea partidei Gaz Metan Medias - KuPS Kupio! Iubitorii sportului, au fost chemati pe site-urile de socializare, respectiv mass-media la Terasa Lupii Negri incepand cu ora 18:30, unde s-au prezentat in jur de 20 de persoane membri ai galeriei de fotbal!
Probabil si vremea ceea mare le-a speriat pe majoritatea suporterilor, caci se estimase un numar de cca.100 de participanti la acest eveniment!
Subiectele principale au fost coregrafia, cantecele, si cateva surprize pregatite pentru partida de joi. Pe langa subiectele importante, din cand in cand s-a mai deraiat la alte teme, care mai de care piperate!(Caci doar ei sunt Lupii Negri - stiu cum sa isi mentina parerea).
Pana una alta, presedintele Fan Clubului a lansat un apel catre adevaratii suporteri sa vina imbracati in alb(camasa sau tricou alb) la meciul de maine,  pentru a sustine echipa intr-un mod de mare respect!
Partida se va disputa Joi 21 Iulie 2011 pe stadionul municipal Medias!
Hai Gaz Metan! Hai Medias! Inca o data dovedim : Orasul nostru exista !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MML STUDIOS | MML COMPANY MML STUDIOS - MML STUDIOS | MML STUDIOS